StepBridge is er ook voor de jeugd! Daarom krijg je als jeugdbridger een aantrekkelijke korting op het lidmaatschap van StepBridge. Jeugdleden (t/m 25 jaar) betalen slechts € 10,- voor een jaarlidmaatschap. Het jeugdaccount is een volledig account, er zijn dus geen beperkingen voor het spelen op StepBridge. Voor het jeugdaccount gelden wel een paar extra voorwaarden (zie onderaan deze pagina).

Om lid te worden van StepBridge voor het gereduceerde tarief dien je eerst een proeflidmaatschap te hebben bij StepBridge. Als je nog geen proeflidmaatschap hebt, vraag dan eerst een proeflidmaatschap aan.

Als je eenmaal een proeflidmaatschap hebt, stuur dan een mailtje naar klantenservice@stepbridge.nl met als titel “jeugdlidmaatschap” en als tekst de spelersnaam die je van StepBridge hebt gekregen. Je ontvangt dan de instructies hoe je het bedrag kan overmaken. Maak niet op eigen initiatief het bedrag over, want het kenmerk dat wij je sturen hebben we nodig om je betaling te verwerken.

NB: Als jeugdlid kan je niet gebruik maken van een automatische incasso en van de standaard manier om volledig lid te worden of te verlengen.

Wat zijn de voorwaarden voor de jeugdkorting?

  1. Jeugdspelers die in aanmerking willen komen voor het jeugdtarief moeten bij de bridgebond bekend zijn als jeugdspeler. Dat wil zeggen dat een jeugdspeler ooit moet hebben deelgenomen aan een NBB-jeugdevenement, een jeugdtraining of op een andere manier bekend moet zijn bij de jeugdcoördinatoren van de bridgebond.
  2. Jeugdspelers die het jeugdtarief betalen mogen in geen geval hun account delen met een ander. Indien deze voorwaarde wordt geschonden, zal het account worden afgesloten zonder recht op restitutie.
  3. Een jeugdspeler behoort tot een bepaalde leeftijdscategorie tot en met het jaar waarin de maximale leeftijd van die categorie bereikt wordt.