Wordt u de StepBridge herfstkampioen?

herfstDoe mee en win een luxe dinerbon, een gratis lidmaatschap, een deelname aan een parenkroegentocht naar keuze, of één van de andere mooie prijzen! Van 25 september  t/m 11 december kunt u elke zondagavond om 20.30 uur meedoen aan een voorronde van de herfstcompetitie. Per voorronde speelt u 27 spellen op basis van parentelling.

Herfstpunten

Bij iedere voorronde verdient u herfstpunten voor de finale. Naarmate u hoger eindigt verdient u meer herfstpunten. De winnaars van elke voorronde ontvangen 100 herfstpunten per persoon, de nummers 2 ontvangen 95 herfstpunten en zo wordt er afgeteld naar 5 herfstpunten. De deelnemers die niet bij de eerste 20 zijn geëindigd ontvangen standaard 3 herfstpunten. Herfstpunten zijn persoonlijk; het maakt dus niet uit met welke partner u de punten verdient.

Hoeveel herfstpunten u heeft verdiend, kunt u elke week onderaan deze pagina zien. Wekelijks zal er een tussenstand bekend worden gemaakt. Om kans te maken op een finaleplaats dient u minimaal 5 x aan een voorronde deel te nemen. De 148 spelers met de meeste herfstpunten plaatsen zich voor de finale.

Finale

De online finale vindt plaats op zondag 18 december. U plaatst zich als individu voor de finale. U kunt aan de finale meedoen met een willekeurige partner, mits deze ook finalerecht heeft. Indien u geen partner heeft voor de finale kunt u zich tot 5 minuten voor aanvang inschrijven zonder partner. De computer koppelt u automatisch aan een finalist die ook zonder partner heeft ingeschreven. Op de website kunt u zien wie zich geplaatst heeft voor de herfstfinale. De finale bestaat uit 33 spellen op basis van parentelling.

Kosten

Per voorronde betaalt u 50 deelnamepunten. Meer informatie over deelnamepunten vindt u hier

Meesterpunten

Bij elke voorronde en bij de finale verdient u meesterpunten volgens de NBB-schaal.

Prijzen voorronden

  • Elke voorronde zijn er 200 deelnamepunten (100 per persoon) voor de eerste plaats.
  • Elke voorronde maakt de wedstrijdleider in de eerste ronde bekend welke plaats in de uitslag een extra prijs van 200 deelnamepunten (100 per persoon) in ontvangst zal mogen nemen.
  • De deelnemer die na de laatste voorronde  205 herfstpunten heeft verzameld(of er het dichtst bij zit), wint een deelname voor twee personen aan een parenkroegentocht naar keuze. Bij gelijk eindigen wordt de winnaar door loting bepaald.
  • Onder de deelnemers die aan alle voorronden hebben meegedaan, wordt een deelname voor twee personen aan een parenkroegentocht naar keuze verloot.

Prijzen finale

  • De herfstkampioen wint een dinerbon t.w.v. €150,- (€75,- per persoon).
  • De nummers 2 en 3 winnen een gratis jaarlidmaatschap van StepBridge.
  • De nummers 10,20,30,40 en 50 winnen een bolcom bon t.w.v. €20,- (€10,- per persoon).

herfst-12