STEPBRIDGE ZET DE BLOEMETJES BUITEN!

Wordt u de StepBridge Lentekampioen?
Doe mee en win een luxe dinerbon, een deelname aan een parenkroegentocht naar keuze, of één van de andere mooie prijzen!

Van 24 maart t/m 9 juni kunt u elke zondagavond om 20.30 uur meedoen aan een voorronde van de lentecompetitie. Per voorronde speelt u 27 spellen op basis van parentelling.

Lentepunten 
Bij iedere voorronde verdient u lentepunten voor de finale. Naarmate u hoger eindigt verdient u meer lentepunten. De winnaars van elke voorronde ontvangen 100 lentepunten per persoon, de nummers 2 ontvangen 95 lentepunten en zo wordt er afgeteld naar 5 lentepunten. De deelnemers die niet bij de eerste 20 zijn geëindigd ontvangen standaard 3 lentepunten. Lentepunten zijn persoonlijk; het maakt dus niet uit met welke partner u de punten verdient.

Hoeveel lentepunten u heeft verdiend, kunt u elke week onderaan deze pagina zien. Wekelijks zal er een tussenstand bekend worden gemaakt. Om kans te maken op een finaleplaats dient u minimaal 5 x aan een voorronde deel te nemen. De 120 spelers met de meeste lentepunten plaatsen zich voor de finale.

Finale
De online finale vindt plaats op zondag 16 juni. U plaatst zich als individu voor de finale. U kunt aan de finale meedoen met een willekeurige partner, mits deze ook finalerecht heeft. Indien u geen partner heeft voor de finale kunt u zich tot 5 minuten voor aanvang inschrijven zonder partner. De computer koppelt u automatisch aan een finalist die ook zonder partner heeft ingeschreven. Op de website kunt u zien wie zich geplaatst heeft voor de lentefinale. De finale bestaat uit 33 spellen op basis van parentelling.

Kosten
Per voorronde betaalt u 35 deelnamepunten. Meer informatie over deelnamepunten vindt u hier

Meesterpunten
Bij elke voorronde en bij de finale verdient u meesterpunten volgens de NBB-schaal.

Prijzen voorronden
Elke voorronde zijn er 200 deelnamepunten (100 per persoon) voor de eerste plaats.
Elke voorronde maakt de wedstrijdleider in de eerste ronde bekend welke plaats in de uitslag een extra prijs van 200 deelnamepunten (100 per persoon) in ontvangst zal mogen nemen.
De deelnemer die na de laatste voorronde 271 lentepunten heeft verzameld(of er het dichtst bij zit), wint een deelname voor twee personen aan een parenkroegentocht naar keuze. Bij gelijk eindigen wordt de winnaar door loting bepaald.

Prijzen finale
De lentekampioen wint een dinerbon t.w.v. €150,- (€75,- per persoon).
De nummers 2 winnen deelname aan een parenkroegentocht naar keuze.
De nummers 10,20,30,40 en 50 winnen een cadeaubon t.w.v. €20,- (€10,- per persoon).

Inschrijven
U kunt zich voor een voorronde inschrijven zodra deze voorkomt in de activiteitenlijst. Nadat u zich heeft ingeschreven, blijft uw inschrijving actief zolang u zich niet uitschrijft. U kunt na uw inschrijving dus gerust uitloggen, competitie gaan spelen, of een ander toernooi gaan spelen, als u er maar voor zorgt dat u 5 minuten voor aanvang van het toernooi in de toernooilobby bent. Heeft u vragen over de inschrijving dan kunt u een mail sturen naar ambassadeurs@stepbridge.nl.

Wij wensen u veel speelplezier!

Toernooicommissie  StepBridge

lente-12