DE ZON SCHIJNT OP STEPBRIDGE!

Wordt u de StepBridge zomerkampioen?
Doe mee en win een luxe dinerbon, een deelname aan een parenkroegentocht naar keuze, of één van de andere mooie prijzen!

Van 23 juni t/m 8 september kunt u elke zondagavond om 20.30 uur meedoen aan een voorronde van de zomercompetitie. Per voorronde speelt u 27 spellen op basis van parentelling.

 

Zomerpunten 
Bij iedere voorronde verdient u zomerpunten voor de finale. Naarmate u hoger eindigt verdient u meer zomerpunten. De winnaars van elke voorronde ontvangen 100 zomerpunten per persoon, de nummers 2 ontvangen 95 zomerpunten en zo wordt er afgeteld naar 5 zomerpunten. De deelnemers die niet bij de eerste 20 zijn geëindigd ontvangen standaard 3 zomerpunten. Zomerpunten zijn persoonlijk; het maakt dus niet uit met welke partner u de punten verdient.

Hoeveel zomerpunten u heeft verdiend, kunt u elke week onderaan deze pagina zien. Wekelijks zal er een tussenstand bekend worden gemaakt. Om kans te maken op een finaleplaats dient u minimaal 5 x aan een voorronde deel te nemen. De 120 spelers met de meeste zomerpunten plaatsen zich voor de finale.

Finale
De online finale vindt plaats op zondag 15 september. U plaatst zich als individu voor de finale. U kunt aan de finale meedoen met een willekeurige partner, mits deze ook finalerecht heeft. Indien u geen partner heeft voor de finale kunt u zich tot 5 minuten voor aanvang inschrijven zonder partner. De computer koppelt u automatisch aan een finalist die ook zonder partner heeft ingeschreven. Op de website kunt u zien wie zich geplaatst heeft voor de zomerfinale. De finale bestaat uit 33 spellen op basis van parentelling.

Kosten
Per voorronde betaalt u 35 deelnamepunten. Meer informatie over deelnamepunten vindt u hier

Meesterpunten
Bij elke voorronde en bij de finale verdient u meesterpunten volgens de NBB-schaal.

Prijzen voorronden
Elke voorronde zijn er 200 deelnamepunten (100 per persoon) voor de eerste plaats.
Elke voorronde maakt de wedstrijdleider in de eerste ronde bekend welke plaats in de uitslag een extra prijs van 200 deelnamepunten (100 per persoon) in ontvangst zal mogen nemen.
De deelnemer die na de laatste voorronde 421 zomerpunten heeft verzameld(of er het dichtst bij zit), wint een deelname voor twee personen aan een parenkroegentocht naar keuze. Bij gelijk eindigen wordt de winnaar door loting bepaald.

Prijzen finale
De zomerkampioen wint een dinerbon t.w.v. €150,- (€75,- per persoon).
De nummers 2 winnen deelname aan een parenkroegentocht naar keuze.
De nummers 10,20,30,40 en 50 winnen een cadeaubon t.w.v. €20,- (€10,- per persoon).

Inschrijven
U kunt zich voor een voorronde inschrijven zodra deze voorkomt in de activiteitenlijst. Nadat u zich heeft ingeschreven, blijft uw inschrijving actief zolang u zich niet uitschrijft. U kunt na uw inschrijving dus gerust uitloggen, competitie gaan spelen, of een ander toernooi gaan spelen, als u er maar voor zorgt dat u 5 minuten voor aanvang van het toernooi in de toernooilobby bent. Heeft u vragen over de inschrijving dan kunt u een mail sturen naar ambassadeurs@stepbridge.nl.

Wij wensen u veel speelplezier!

Toernooicommissie  StepBridge

zomer-12